Legoland

I Legoland kan du lege med lego i flere timer. Jubi. Du kan tage din far eller mor med. I Miniland har vi bygget Haag med 1,5 millioner klodser. Her vil du føle dig en kæmpe. Little Play Squad er til de mindste på 2-5 år. Her kan de opdage nye færdigheder med deres forældre og er der fokus på samarbejde. Tirsdag og torsdag morgen kan der leges med temaer, som de små vil genkende, fx bondegården, husdyr, dinosaurer. I Lego 4D biografen er du del af historien og kan du mærke vinden blæse, der er regn, tordenvejr og sne. I Ninjago-landet kæmper Sensei og sine venner mod det onde med laserstråler i en interaktiv labyrint, en aktivitet for både store og små. Vær med! Der er også et Lego Friends område for piger med masser af lyserøde legoklodser. Legen i Legoland udvikler kreativiteten. Byg dit egen køretøj, brug din fantasi og ræs om kap med andre biler. Eller har du mere lyst til at udforske piratskibet, hvor du skal have strømper på og være 0,9-1,3 meter høj? Leg godt!

Adresse: Strandweg 13K, Haag/Scheveningen (ved Kurhaus)

Priser: ca. € 21 (fra 3 år og opefter, 2023). Voksne skal ledsages af mindst 1 barn på 12 eller yngre. Mest til børn mellem 3 og 10 år.

Parkering: Interparking Boulevard Scheveningen (Strandweg 179), Parking Nieuwe Parklaan (nr. 248) og Parking Kurhaus (Gevers Deynootplein 189).