This is Holland

This is Holland er et interaktivt oplevelsescenter, hvor du får mere at vide om Holland og landets historie og befolkning. This is Holland tager dig med på en fantastisk rejse gennem og over landet. I den første sal opdager du, hvordan Holland er opstået og hvordan man tørlagde områder for at kunne bo der. Holland ligger delvis under havniveau og er kendt for at være dygtig til vandforvaltning, og der fortælles om Deltaværkerne og pumpeværket Woudagemaal. Herefter ser og hører du mere om, hvordan landet er nu, får du fun facts om de fire sæsoner og stifter du bekendtskab med nogle af Hollands vigtigste seværdigheder og naturområder.

Og til sidst tager en 9 minutters lang Flight Experience dig med på en fantastisk rejse, hvor du oplever hele Holland fra et fugleperspektiv, og giver dig en fornemmelse af at flyve gennem luften, over de hollandske kulturarvssteder og ikoniske tulipanmarker. Atmosfæriske effekter som vind, tåge og blomsterduft gør rejsen endnu mere realistisk. Tag plads, spænd selen og lad fødderne dingle. Det er en tur, du aldrig vil glemme, det kan jeg godt garantere!

Praktisk:

Sprog: hollandsk, men engelske tekster. Varighed: 1 time. Åbningstider: Mandag – søndag kl.10-18. Kørestolsvenlig. Ikke egnet til gravide, børn under 1 meter og under 4 år. Pris: ca. € 23.

Adresse: Overhoeksplein 51 i Amsterdam Nord, ved Eye Film Museum og Amsterdam Lookout. Gratis færge F3 Buiksloterweg fra hovedbanegården Amsterdam Centraal.