Haagse Markt

Haagse Markt er en af de største udendørs markeder i Europa. Markedet er kendt for sin livlige atmosfære og brede udvalg af produkter. Det, der gør Haagse Markt speciel, er dens omfang og mangfoldighed. Markedet strækker sig over en stor plads og består af mere end 500 boder, der sælger et bredt udvalg af varer. Her kan du finde alt fra frugt og grøntsager, urter og krydderier, fisk og skaldyr, kød og mejeriprodukter, tøj og tekstiler med boder, der sælger tøj, sko, tasker, tekstiler og andre beklædningsgenstande, både nye og brugte varer til rimelige priser, husholdningsartikler og blomster og planter. Markedet er kendt for sine overkommelige priser.

En anden ting, der gør Haagse Markt unik, er dens multikulturelle atmosfære. Markedet afspejler den mangfoldige befolkning i Haag, og du kan finde et væld af forskellige kulturer repræsenteret her. Der er boder med specialiteter fra forskellige lande som Tyrkiet, Marokko, Surinam, Indonesien. Dette gør markedet til en spændende oplevelse for madentusiaster, der kan smage på forskellige internationale retter, herunder fisken “kibbeling”.

Haagse Markt er også kendt for sin livlige atmosfære. Markedet er et populært mødested for både lokale og besøgende. I det store hele er Haagse Markt et fantastisk sted at opleve den lokale kultur, udforske forskellige smagsoplevelser og gøre indkøb til gode priser. Det er en unik attraktion i Haag, der giver besøgende en autentisk og livlig markedserfaring. Pas dog på med at tage billeder af folk.

Adresse: Herman Costerstraat. Sporvogn 6, 11, 12 og bus 25 (stoppested Haagse Markt). Parkering i P-hus Q-park på De Heemstraat 301.

Åbent: ma-ons-fre-lø fra kl. 9-17.

Ved indgangen til markedet på den anden side af vejkrydset finder du finder du det tyrkiske restaurant Lalezar, hvor du kan få dig en rigtig god tyrkisk kop kaffe eller the med baklava. Kan varmt anbefales.