Utrecht set fra vandet

Kanoverhuur Utrecht, Oudegracht 275

Lej en kano eller kajak og se Utrecht fra en helt anden side. Opdag skjulte vinduer, mærkelige figurer i sten, konsollerne under lygtepælene. Du får et kort over de ruten med, og bestemmer selv hvor længe turen varer. Der er ensrettet, så husk at se dig godt omkring inden du padler videre. Du får svømmeveste og en vandtæt sæk med, så der ikke er noget der bliver våd undervejs. Prisen er ca. € 6,00 pr. time.

Har du erfaring med at sejle, så kan du også leje en el-drevet fluisterboot til maks. 12 personer. Depositum € 100. Prisen er ca. € 40,00 pr. time. Er du til noget helt spændende, så er en guidet tur i mørke lige sagen. Du bliver guidet gennem det pulserende centrum, langs med flotte kajer og kanaler. Du ser historiske skatte, bygninger og lyskunstværker i Utrecht, som er flot oplyst på Trajektum Lumen ruten. Husk at bestille tid i forvejen. Kun 1. og 3. fredag i måneden kl. 22-24. Pris € 18.

Rederij Schuttevaer

Familiefirmaet Schuttevaer tilbyder mange forskellige kanalture i og omkring Utrecht. Rondvaart Utrecht varer en time, pris € 14, afgang fra Viebrug overfor nr. 85. Bestil plads via info@schuttevaer.nl.

Der er også en tur på 1,5 time, kl. 11, 13, 14.30 og 16. pris € 17, afgang fra Oudegracht 67. Billetter fås på Oudegracht 85.

Eller prøv en lidt længere kanaltur over Vecht, Kromme Rijn, Vaartse Rijn, til Rhijnauwen eller Amelisweerd.

Sloep rondvaarten

Her tilbyder de guidede ture med skipper på en lydløs båd. Pris ca. € 125 i alt for halvanden time. Tag selv kontakt via info@utrechtsloeprondvaarten.nl.

Stromma pedalbåd

Har du lyst til at være aktiv, så lej en pedalbåd, tramp i pedalerne og få lidt sved på panden. En fantastisk måde at se byen på.

I april-juni og september-oktober fra on-sø kl. 10-18. Hver dag i juli-august.

De råder over et begrænset antal både, så det er ikke altid muligt at booke online i weekenden. For yderligere oplysninger kan du maile til info@stromma.nl.

Afgang overfor Winkel van Sinkel, Oudegracht 167.