Naturalis

Lad sanserne få gode oplevelser og udforsk dette fantastiske naturhistoriske museum med hele familien.

Hver etage byder på et andet tema. Start med etagen om livet, som handler om samarbejdet mellem planter og dyr. Her kan man ae dyrene, se sommerfuglene, høre forskellige lyde. Sanserne bliver pirret. Dinosaur-salen tager dig tilbage i tiden, hvor du kan se skeletter af kødædende dinosaurer, som er opbygget af ben og 3d-prints. De ser ud til at kunne angribe dig før du kan nå at vende dig om. En tredje sal viser menneskets evolution og kopier af en homo erectus. I salen Fristelsen handler det om sanserne, forførelse, kærlighed, forplantning.

Her finder du endda en udstilling med store mandlige kønsorganer, som du aldrig vil glemme. I salen om istiden finder du en kæmpestor lærerig opstilling med, hvordan en steppe så ud for 30.000 år siden. Og mammutskeletter, et stykke af dens hud og ekskrementer. Hvad tror du, de lugter af? I Dødens labyrint er der ikke lige langt til loftet over det hele, underligt. Døden er forbundet til livet, og det hele hænger sammen. Kom med tilbage i tiden, udforsk naturen, lad sanserne gå på opdagelse, kom ind og lad dig overraske!

Praktisk information

Adresse: Darwinweg 2 

Åbent hver dag fra kl. 10-17. Priser i 2024: voksne € 17, børn >3 € 17.

Naturalis har to indgange. Er du til fods eller med offentlig transport kan du bruge Darwinweg 2. Kommer du med bil eller cykel er det mest praktiske at bruge Mendelweg 2. Parkering € 7,50 pr. dag. Hvis der ikke er plads, kan du holde på Haagweg, hvor en cityshuttle-bus kører dig til museet.