Fabrique des Lumières

Fabrique des Lumières er en unik kunstoplevelse, som du simpelthen må prøve! Der præsenteres forskellige former for digital kunst ved hjælp af avancerede projektionsteknikker og lydeffekter. Dette gør, at du får en fornemmelse af, at blive del af kunsten. Et besøg til Fabrique des Lumières er en meget spektakulær og intens oplevelse for alle sanserne! Et fantastisk sted til at skabe gode minder.

Centret er beliggende i en nedlagt gasfabrik, dvs. en stor hal, som er opdelt i nogle mindre rum. Du går gennem udstillingen og der er masser af tid til at sidde og nyde kunsten, som præsenteres fra loft til gulv på alle murene omkring dig. Udstillingerne med værker af forskellige kunstnere fra forskellige perioder skifter et par gange om året, så der altid er noget nyt og spændende at opleve, selv for gentagne besøgende. Kig lige på deres hjemmeside, hvilken multimedieoplevelse der kører, når du er i byen.

Lumieres

Praktisk:

Beliggende i Amsterdam, vest for centrum på adressen Pazzanistraat 37.

Tilgængelighed og tiltrækning for alle aldre, men nok optimalt > 6 år. Åbent generelt fra kl. 10-17. www.fabrique-lumieres.com/en. Priser: voksne € 17, børn € 13 (2024).