Light Festival

Amsterdam Light Festival er noget helt særligt. Langs med byens kanaler øst for centrum udstiller kunstnere deres lysinstallationer i vintermørket fra 30.11.23 t/m 21.1.24 kl. 17-22 (sø-ti) og kl. 17-23 (ons-lø).

Tag på tur mellem lysværkerne. Turen vil appellere til både børn og voksne og er derfor en ideel begivenhed for familier at deltage i sammen. Amsterdam kanaler bliver levende med farver og lys, og skaber en stemning af fortryllelse. Vandvejene er forvandlet til smukke kulisser, som gør din bådtur mindeværdig. Der er en gårute på ca. 7,5 km, men hvis du synes, det er for langt, du kan også cykle eller tage en rundfartbåd fra stationen (stromma.nl og lovers.nl).

Amsterdam Light Festival kan besøges fra den 30.11.2023 til 21.1.2024. I år er der 24 kunstnere, der udstiller. Yderligere oplysninger finder du på www.amsterdamlightfestival.com, hvor du kan købe app’en med ruten til € 8. Hvis du følger nedenstående rute på Herengracht, ser du 90% af lysinstallationerne, men får du ingen info om værkerne.